Crowdin
Terug naar de rubrieken

Hoe bijdragen?

1. OVERLOPEN

Wil u enkel de projecten met donaties overlopen? Selecteer de projecten met een blauwe code. Voor projecten met donaties en een tegenprestatie (reward), is de code blauw. U kan de selectie van projecten ook verfijnen door in de eerste tab 'financieringscategorie' te kiezen voor 'donaties' of 'donaties met tegenprestatie'.


2. INSCHRIJVEN

Om te kunnen bijdragen, moet u zich eerst op Crowd'in inschrijven en een (gratis) profiel aanmaken. Na uw inschrijving kan u fondsen investeren (crowdfunding) om projecten die u aanspreken vooruit te helpen óf om aanspraak te maken op aantrekkelijke tegenprestaties. U kan ook uw kennis delen en antwoorden op vragen van initiatiefnemers van projecten, hen mogelijke verbeteringen voorstellen (crowdsourcing) of hen concrete hulp in de praktijk aanbieden (crowdacting).


3. TRANSACTIE


4. EINDE CAMPAGNE


5. OPVOLGING

Op Crowd'in kan u de evolutie van het project volgen in de projectzone. Daar kan u ook vragen stellen aan de ondernemer. Via uw Crowd'in account kan u al uw donaties opvolgen.

Uw browser is niet up-to-date

In het kader van de verbeterde technologie en de verhoogde beveiliging ondersteunt Microsoft niet langer uw browser. Om deze site te kunnen raadplegen, <span class="bold txt-c-main">moet u Internet Explorer naar een recentere versie updaten.</span>