Crowdin

Geef uw project vorm,
inspireer de economie

Het Belgisch platform voor crowdfunding en voorverkoop dat op uw projecten inspeelt.

Sportieve campagnes Support your club

Lanceer uw crowdfundingcampagne in het kader van de 'Support your Club' actie van Decathlon, in samenwerking met Crowd'in en met de steun van de Koning Boudewijnstichting en de verschillende sportfederaties.

246
Projecten Gehost
201
Geslaagde projecten
1.579.363
Opgehaalde fondsen

Projecten in de kijker

Ons team wil deze inspirerende projecten extra in de kijker zetten. Lees meteen meer !

Geslaagd
don
Aqua-Dog

Notre nouveau centre est presque prêt à vous recevoir avec votre animal favori. Grâce à nos préventes à des prix attractifs, votre contribution nous aidera à compléter notre matériel de revalidation et de loisirs et à finaliser le projet.


Resterende 0 dagen:

Ingezameld bedrag: 5.615,00€

don Entrepreneuriaux

112%
Geslaagd
don
Le bois qui chante, Luthier du quatuor à cordes

Participez à cette campagne et permettez-moi d'équiper mon atelier de lutherie qui proposera la réparation et la restauration des instruments du quatuor à cordes ainsi que des guitares, et la vente d'instruments créés à l'atelier.


Resterende 0 dagen:

Ingezameld bedrag: 3.280,00€

don Culturels et artistiques

109%
Geslaagd
don
Pour que ça SMI-LE encore plus!

SMI-LE, le Service Mobile Infirmier LiègEois, répond à un besoin d'une équipe médicale mobile à Liège. L'objectif est de faciliter l'accès aux soins aux personnes sans-abris avec pour finalité une diminution du taux de morbidité et de mortalité en rue.


Resterende 0 dagen:

Ingezameld bedrag: 27.335,00€

don Non-marchand et social

136%
Geslaagd
don
CineSah Festival 2021 : Partager la Culture, Cultiver le Partage

Soutenez le Festival de Cinéma du Sahel, un projet de développement culturel et social dans le Nord du Cameroun, ayant pour but d’impliquer les jeunes dans la culture, faire éclore leurs talents et les aider à se développer et à s’épanouir.


Resterende 0 dagen:

Ingezameld bedrag: 3.365,00€

don Non-marchand et social

134%

wat is uw profiel?

Welke rol wil u spelen in de participatieve economie?

Ik wil projecten financieren

Ik wil de uitwerking van creatieve projecten stimuleren en in ruil originele tegenprestaties ontvangen.

De projecten ontdekken
Ik wil fondsen inzamelen

Ik wil de uitwerking van mijn project financieren via een crowdfundingcampagne.

Een campagne opstarten

Wat maakt Crowd'in anders?

Crowd'in speelt in op uw projecten, dankzij begeleiding en specifieke tools die meer dan 75 % van onze campagnes doen slagen. Als algemeen platform is Crowd'in een participatieve ontmoetingsruimte voor verschillende economische en maatschappelijke spelers én burgers..


Tot wie richt
Crowd'in zich?

Crowd'in is een platform voor crowdfunding en voorverkoop, gespecialiseerd in persoonlijke begeleiding van initiatiefnemers van projecten in Brussel, Wallonië en daarbuiten. Buurtprojecten, commerciële projecten, caritatieve en solidaire projecten, culturele projecten en projecten in de gezondheidszorg en de sport kunnen aanspraak maken op onze expertise en sectorale partnerships.

Meer weten

Gepersonaliseerdebegeleiding

Een geslaagde crowdfundingcampagne vereist een degelijke voorbereiding. Precies daarom, ondersteunt en begeleidt Crowd'in elke initiatiefnemer van een project met een geschikte methodologie en aangepaste tools om de slaagkansen van de campagne te optimaliseren.

Meer weten

Een unieke collaboratieve dynamiek

Een project of een bedrijf dat wil groeien, heeft niet alleen fondsen nodig. Het advies en de knowhow van collega's en experts zijn net zo belangrijk. Precies daarom, werkten we een collaboratief platform uit waarop elke initiatiefnemer van een project duidelijk kan maken dat hij/zij informatie, advies en knowhow nodig heeft. De gemeenschap kan op die vragen reageren..

Meer weten

Emmanuelle Wegria (Wattitude)

' Het Crowd'in team neemt tijd om te luisteren en is voor de initiatiefnemers van de projecten die ze begeleiden heel aanspreekbaar. Ik waardeerde de omkadering van mijn project ten zeerste. Ze hebben me nauwgezet en professioneel begeleid bij elke stap in mijn crowdfundingavontuur. Bovendien was het voor mij belangrijk om met een plaatselijk bedrijf te kunnen samenwerken. Het leuke aan een platform als Crowd'in is de diversiteit aan projecten die niet zomaar in de massa verdwijnen.'

Tabs Ontwerpers

'Dankzij het jonge, dynamische team van Crowd'in, haalden we meer binnen dan de vooropgestelde € 9.000. We kregen gepersonaliseerde ondersteuning en ontmoetten elkaar ook face-to-face naar aanleiding van onze financieringscampagne. Het voordeel: de communicatie die ze voeren om ons project te promoten.'

Radio Kicora

'Crowd'in in één woord omschrijven? "Professionalisme"! Dat gevoel hield het hele team eraan over. We voelden ons tijdens ons avontuur vooral niet in de steek gelaten. Crowd'in begeleidde ons (uiteraard zonder het werk voor ons te doen) en gaf heel wat suggesties voor onze campagne. Het was vooral leuk om tijdens het hele project zo snel respons te krijgen. Eigenlijk heeft Crowd'in ons de mogelijkheden gegeven om fondsen in te zamelen.'

Zij schreven over ons

Uw browser is niet up-to-date

In het kader van de verbeterde technologie en de verhoogde beveiliging ondersteunt Microsoft niet langer uw browser. Om deze site te kunnen raadplegen, <span class="bold txt-c-main">moet u Internet Explorer naar een recentere versie updaten.</span>